Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Zondag, 26 mei 2019

logo rally online

Rally Online België

Belgian Westhoek Classic: Finishceremonie en extra media-aandacht in de regio

Geschreven door  Feb 21, 2019

Een feestelijk finishdorp met podium en extra media-aandacht

Het programma 2019 is nog maar net bekend of is het met ander groot nieuws dat de organisatoren van Belgian Westhoek Classic, een begrip binnen de wereld der Vlaamse regelmatigheidsrally’s, uitpakken. “We hebben de afgelopen periode inderdaad niet stil gezeten en doen er alles aan om naast een schitterend tracé de deelnemers ook in de rand van het evenement te verwennen zoals ze sinds editie 1 van ons gewoon zijn. Aanvullend op het startschot dat gegeven zal worden op de Grote Markt van Ronse hebben we dit jaar de verder gebreid aan de finishceremonie en extra media-aandacht in de regio waar het evenement zal plaatsvinden…”

Een feestelijk finishdorp met podium by Ford Garage Dumont

Na een uitdagende strijd gedurende 600 kilometer binnen een compact wedstrijdformaat die dit jaar voor de gelegenheid enkele autosportmonumenten zal aandoen uit het Franstalig landsgedeelte, valt het doek over de 15de editie op een feestelijke manier. Ford Garage Dumont te Heestert zal op zaterdagavond 21 september de BWC-deelnemers ontvangen in het centrum van Heestert op het finishpodium van de ‘Waterhoek Classic’, een oldtimerrit zonder wedstrijdelement, die plaats vindt op… 21 september. Door beide evenementen te combineren zal er een waar oldtimerfeest van ruim 150 wagens gecreëerd worden met classic dorp, podium, speaker en sfeer. En niet te missen feest voor elke fanaat van historische voertuigen!

Extra Franstalige media aandacht by Automag.be

Dankzij automag.be, één van de online referenties op vlak van verslaggeving in automobiel en met specialisatie in historische regelmatigheidsrally’s, kunnen we in 2019 de volgers van historische evenementen in het Franstalige landsgedeelte gaan informeren omtrent het evenement. Niet onlogisch, gezien 95% van het parcours uitgestippeld zal zijn over de taalgrens. Automag.be zal instaan voor de Franstalige communicatie maar zal ook de wedstrijd van binnenuit volgen door 2 ‘automag.be-teams’ in te zetten. Extra aandacht dus die alle deelnemers verdienen…

Laatst aangepast op Donderdag, 21 februari 2019 21:04
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws