Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Dinsdag, 19 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

De Tour de Belgique wordt uitgesteld...

Geschreven door  Feb 27, 2019

De Tour de Belgique 2019, voorzien van 24 tot 26 mei, gaat niet door, of toch niet op die data. Organisator DG Sport besloot het evenement uit te stellen, na te hebben vastgesteld dat de regularity-wedstrijd op openbare weg allicht zal lijden onder het feit dat op zondag 26 mei regionale, federale en Europese verkiezingen geprogrammeerd staan.

“We hebben de impact van die drievoudige verkiezingen wat onderschat”, stelt Christian Jupsin van DG Sport. “De gemeentes die we aandoen hebben ons trouwens benadrukt dat die verkiezingen op hun grondgebied allicht voor verkeersproblemen zouden zorgen. Het is ook niet onze gewoonte om een evenement met korting te organiseren, en sommige geruchten laten vermoeden dat het vullen van de deelnemerslijst in die omstandigheden een uitdaging wordt. Daarom verkiezen we om deze editie van de Tour de Belgique uit te stellen, om ons zo tijd te geven een geschikte datum te vinden.”

Eens de agenda van de volgende editie wordt vastgelegd volgt er meer informatie.

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws