Print deze pagina

Ypres Historic Regularity onthult programma en datum

Geschreven door  Mei 16, 2019

 

Na de aankondiging van de Ypres Rally Masters is de Club SuperStage vzw ook al bezig met het klaarstomen van de tweede Regularity editie. Hoewel de eerste editie meteen een uitstekend FIA-rapport meekreeg en de wedstrijd meteen gebombardeerd werd tot dé Belgische afspraak der regelmatigheidsrally’s, hebben de organisatoren de afgelopen maanden niet stil gezeten om hun evenement grondig te analyseren en te fine-tunen.

"Vooreerst gaan we een kleine wijziging in de benaming van het evenement doorvoeren. Het evenement zal omgetoverd worden tot 'Ypres Historic Regularity' om het historisch karakter van het evenement kracht bij te zetten. En ook onze sporting directors hebben qua parcours enkele verrassingen in petto om de historie van onze Ieperse geschiedenis extra in de verf te zetten tijdens het weekend van 29 november tot 1 december 2019...", aldus Norbert Dumoulin, wedstrijdleider van de Ypres Historic Regularity.

Op www.ypreshistoricregularity.com werd de website in een nieuw jasje gestoken met alle informatie van de tweede editie. Het exacte programma en voorlopig reglement om uw inschrijving voor te bereiden zijn er te vinden. Afspraak op 1 juni om 20u, want dan openen de inschrijvingen aan verlaagd tarief.

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be