Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Vrijdag, 17 september 2021

logo rally online

Rally Online België

MY Racing Parts wordt officieel verdeler voor Renault Sport Racing

Geschreven door  Nov 21, 2019

Dankzij een nieuw partnership met Renault Sport Racing breidt MY Racing zijn aanbod wisselstukken verder uit, binnen een divisie die voortaan naar de naam MY Racing Parts luistert.

MY Racing speelt al sinds 2008 een belangrijke rol in de wereld van de autosport. Het zet nu een nieuwe stap door zich te verbinden aan Renault Sport Racing, waarvoor het voortaan de officiële verdeler voor België en het Groothertogdom Luxemburg wordt.

Dit akkoord komt er op het moment dat Renault Sport Racing zich opmaakt voor de lancering van de meest recente ontwikkeling van zijn belangrijkste competitiemodel, de nieuwe Clio V RSR (zowel in rally, cup als rallycross-versie). De Clio Rally, die helemaal beantwoordt aan het toekomstige Rallye-5 reglement, was gedurende de hele duur van de recente Condroz Rally prominent aanwezig op de stand van MY Hub.

“MY Racing Parts is er heel trots op dat Renault Sport Racing voor de Belgische en Luxemburgse markt zijn vertrouwen in ons stelt”, stelt Sandrine Wanson, beheerder van MY Racing. “Deze samenwerking komt op een cruciaal moment, want heel wat constructeurs passen hun gamma aan om aan de nieuwe rally-piramide te beantwoorden. We zijn dus maar wat blij dat we de inspanningen van Renault kunnen ondersteunen, en tegelijk onze catalogus kunnen uitbreiden met één van de best vertegenwoordigde merken in het rallywereldje.”

“We zijn heel tevreden dat we een samenwerking kunnen aangaan met een van de belangrijke spelers van het Belgische autosportwereld”, aldus Benoît Nogier, commercieel directeur racing bij Renault Sport Racing. “Het verdeelakkoord met MY Racing Parts is het meest complete dat Renault Sport Racing ooit in deze regio heeft afgesloten. De komst van de drie versies van de nieuwe Clio V is het ideale ogenblik om dit partnership in de schijnwerpers te stellen, want zo genieten we ook van het dynamisme van de lancering van de auto. MY Racing Parts bewees in het verleden al zijn kunnen, professionalisme en vakkennis als het gaat om het verzorgen van de wensen en noden van de klanten en het uitdokteren van gepaste oplossingen. Dit akkoord is dus een ware troef voor Renault Sport Racing.”

MY Racing Parts was al officieel Benelux-verdeler voor PSA Motorsport, zijn catalogus biedt voortaan dus een oplossing voor alle klanten die met één van de vier Franse merken in de rallysport aan de slag gaan: Citroën, DS, Peugeot en Renault.

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws