Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Dinsdag, 31 maart 2020

logo rally online

Rally Online België

Rallyworld 2020 vanaf nu verkrijgbaar

Geschreven door  Dec 12, 2019

Met de uitgave van “Willy Weyens – Rallyworld 2020”, zit het jaarboek van Willy Weyens en zijn team reeds aan zijn 35e editie. De succesvolle format van het boek wordt nog uitgebreider, met 280 pagina’s en meer dan 600 spectaculaire foto's.

En net zoals in de voorgaande publicaties, bevat ook het nummer 35 weer een compleet overzicht - in woord en beeld - van het Belgische en het Wereldkampioenschap rally. Het WRC is opnieuw een drietalig NL-FR-GB werkstuk, de andere items verschijnen in een Nederlands-Franse combinatie. De technische fiches van de WK wedstrijden en de BRC rally’s.

Deze 35e editie van Rallyworld bladert minutieus doorheen het WRC seizoen dat zich voor het tweede jaar na elkaar tot een beklijvende thriller manifesteerde. Beklijvend inderdaad, want pas diep in finale van het titelgevecht kon de Est Ott Tänak een einde maken aan 16 opeenvolgende titels van de Franse rallyrijders... Het voorwoord van deze 35e Rallyworld komt trouwens van kersvers wereldkampioen Tänak. En ook nu weer moesten Thierry Neuville en zijn trouwe copiloot Nicolas Gilsoul - en dat voor de 5e keer sinds 2013 - in die WK eindstand opnieuw vrede nemen met het zilver, terwijl titelverdediger Sébastien Ogier “slechts” brons behaalde.

Uiteraard komen ook de negen manches van de Belgische titelstrijd gedetailleerd aan bod. Het werd een confrontatie waarin Adrian Fernémont de fakkel over nam van Kris Princen en waarin “jonge leeuwen” als Sébastien Bedoret en Grégoire Munster - om er maar twee te noemen - het hoogstaande niveau van het jobFIXers BRC haast keer op keer wisten te kleuren. Een bewijs dat de aflossing van de wacht in het Belgische kampioenschap méér dan verzekerd is. Samen met het Europese Rallykampioenschap en de Tour European Rally campagne, krijgt ook de Dakar – met indrukwekkende en vaak unieke beelden – eveneens de volle aandacht.

Aan de format van deze 280 pagina's dikke “Willy Weyens – Rallyworld 2020”, waarin meer dan 600 spectaculaire full color foto's, werd niet gesleuteld.

In de voorbije decennia bezocht Willy Weyens – verspreid over meer dan 68 verschillende landen – ruim 430 rally's en 32 edities van de Dakar. Indrukwekkende cijfers die alleen maar bevestigen hoe zeer Willy, vaak geassisteerd door zijn zoon Nick, zijn vak beheerst... Het is dan ook een absolute garantie voor een kwalitatief naslagwerk !

Verkoopsgegevens:

- Via de krantenwinkels, diverse boekhandels en Standaard boekhandel
- Rechtstreeks bij de uitgever: Willy Weyens, Wetsdreef 3 3560 Lummen 

Tel: 013/53.28.21 - Mail: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. www.willyweyens.comwww.rallyworld.com - Facebook Rallyworld

 Vekooprijs: 35 euro, verzendingskosten inbegrepen

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws