Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Donderdag, 28 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Vaarwel André Bostyn

Geschreven door  Jan 13, 2020

Club Superstage in rouw

Met verstomming en droefenis laat Club Superstage weten dat André Bostyn, bijna 50 jaar een van de drijvende krachten in de organisatie van de Ypres Rally, plots van ons heen is gegaan. Twee maanden geleden kondigde André Bostyn, bestuurslid van Club Superstage en al jarenlang Chief Finance Officer, aan dat hij het wat kalmer aan zou doen. In juni zou André tijdens zijn 50ste Ypres Rally als mede-organisator officieel afscheid nemen. Het heeft niet mogen zijn. André Bostyn overleed onverwacht op zondag 12 januari op 74-jarige leeftijd.

André Bostyn was bijna een halve eeuw een van de boegbeelden van de Rally van Ieper. Kort na de eerste editie van 1965, stapte hij samen met zijn schoonbroer Noël Deberdt mee in de organisatie. Gedurende 25 jaar was André Bostyn verantwoordelijk voor de klassementsproef van de Kemmelberg, de bekendste en populairste proef van de Rally van Ieper. "Ik heb er magische nachten beleefd, mede dankzij de goede band met de plaatselijke bewoners," vertelde André over de jaren '70 en '80 op de Kemmelberg.

André Bostyn werd vervolgens penningmeester van de Rally van Ieper en uiteindelijk van 2000 tot 2008 de laatste voorzitter van AC Targa Florio. Na de overname door vzw Superstage, verzekerde André de continuïteit door meteen een bestuursfunctie op te nemen in de nieuwe structuur. Hij was de bindende kracht tussen de verschillende generaties vrijwillige medewerkers. Samen met zijn zoon Patrick verzorgde André jarenlang de podiumceremonie van de Ypres Rally op de Markt, terwijl ook dochter Muriel zich actief engageerde in de organisatie van de Ypres Rally.

Club Superstage dankt André voor zijn jarenlange inzet en passie voor "zijn" Rally van Ieper. Superstage wenst zijn oprecht medeleven te betuigen aan zijn echtgenote Georgette en zijn kinderen Patrick en Muriel, familie en vrienden.

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws