Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Dinsdag, 31 maart 2020

logo rally online

Rally Online België

Melissa Debackere en DASSY professional workwear klaar voor 2020

Geschreven door  Feb 06, 2020

 

Ook in 2020 komt rallypilote Melissa Debackere met haar Dassy Skoda Fabia R5 en heel wat ambities aan de start. “2019 was een topjaar met 6 podiumplaatsen, 7 keer een plaats in de top 5 en 8 keer in de top 10. Zo was er de historische overwinning die we boekten in de Conrad Twente Rally waar we als eerste damesteam ooit wonnen”, vertelt Debackere. “We hebben enorm veel zin om er opnieuw in te vliegen en op hetzelfde elan verder te gaan.”

Melissa Debackere en haar team plannen om in 2020 deel te nemen aan 9 rally’s. “Het kan uiteraard nog wijzigen, maar voorlopig kozen we voor een gevarieerd programma, met 3 rally’s in België, 2 in Nederland, 1 rally in Luxemburg en 3 rally’s in Frankrijk”, licht Melissa Debackere toe. “In Frankrijk zijn er enkele uitdagende parcours en ook onze fanbase is er aan het groeien, een logische keuze dus dat we daar meer wedstrijden zullen rijden.”

Driven by Dassy professional Workwear

Ook hoofdsponsor Dassy professional workwear is er in 2020 graag opnieuw bij. Al sinds 2013 is de Brugse fabrikant van professionele werkkleding trotse sponsor van Melissa Debackere. In 2018 schakelde de samenwerking een versnelling hoger, sindsdien is Dassy hoofdsponsor van Melissa. Van ‘Team Melissa’ om correct te zijn.

“Melissa Debackere is niet alleen een getalenteerde en gedreven rally-pilote, ze heeft een heel gemotiveerd team achter zich staan”, vertelt Stefan Van Ende, CEO van Dassy. “En met mijn topteam kan ik sterke prestaties blijven leveren”, vult Melissa aan. “Dankzij de steun van DASSY kan het hele team rekenen op professionele werkkledij. Dat maakt hun taak niet alleen praktischer en veiliger, de uniforme outfits zorgen ook voor een extra professionele look.” aldus Melissa.

 

Programma:

Rallye Routes du Nord
Rallye des Ardennes
Rallye de la Lys
Monteberg Rally
Rallye de Luxembourg
Hellendoorn Rally
Rallye Charlemange
Conrad Twente Rally
6u van Kortrijk

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws