Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Woensdag, 27 januari 2021

logo rally online

Rally Online België

Alfons Grauwels overleden

Geschreven door  Apr 10, 2020

Fons Film Team

Vandaag kregen we het droevige nieuws te horen dat Alfons Grauwels, beter gekend als "Fons" Grauwels, overleden is. Wie al enkele jaren meedraait in de rallywereld heeft zeker enkele videocassettes van het "Fons Film Team" in zijn archief steken of heeft zeker beelden van hem gezien op het grote scherm. Ook heeft hij in de jaren '80 en '90 zelf gereden. Eerst met een Volkswagen Sirocco en later met een Volkswagen Golf 2 GTi om daarna het virus door te geven aan zijn zonen.

"Liefste papa, jaren geleden werd je getroffen door jong dementie. Langzaamaan verloren we jou. Eerst je grapjes, dan je lach en je spraak. Nu heeft het Corona-virus ook je adem afgenomen. Rust zacht," liet Ronnie Grauwels weten via Facebook.

Fons, het kijken naar één van uw videocassettes zal nooit meer hetzelfde zijn en ik zal de leuke momenten die we samen hadden langs de proeven nooit vergeten. Tot ziens vriend, tot ziens...

Laatst aangepast op Vrijdag, 10 april 2020 15:08
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws