Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Dinsdag, 27 oktober 2020

logo rally online

Rally Online België

RallyOnline.be werkt samen met eWRC-results.com

Geschreven door  Jul 12, 2020

eWRC-results.com, dé encyclopedie voor de rallysport.

eWRC-results.com moeten we u alvast niet meer voorstellen. Deze website is de grootste online databank voor rally wereldwijd. Meer dan 231.000 piloten en 333.000 co-piloten verdeeld over meer dan 65.000 wedstrijden kan men er vinden. Daarbij kan men nog tijden van gereden proeven raadplegen, geschiedenis van auto's opzoeken, zelfs gelinkt aan hun kenteken en duizenden foto's en video's bekijken. Indrukwekkend, niet?

Om een website als deze up-to-date te krijgen (én houden) vraagt enorm veel tijd en moeite, maar dat moeten we u alvast niet vertellen. Daarom hebben we besloten om een handje te helpen en onze schouders mee onder dit project te zetten. Er is ondertussen al bergen werk verzet maar er staat ons nog veel te wachten... Zo zijn er nog heel wat wedstrijden, gereden tijden van klassementsproeven, kentekens van wagens en piloten die hun palmares nog aangevuld moeten worden, zeker die voor het digitaal tijdperk. 

Belgen aan de top

Dat Belgen echte rallyrijders zijn bewijzen de statistieken op eWRC-results.com. Zo heeft de Duitser Gassner sen. Hermann momenteel het meest gevulde palmares met 539 gereden wedstrijden. 'Onze' Paul Lietaer pronkt op de tweede plek met 440 deelnames. Patrick Snijers staat op een vierde plek met 413 gereden rally's. Ook onze Belgische copiloten hebben al heel wat nota's gelezen met een zesde plek voor Guy Burniat (448 rally's), zevende plek Kurt Declerck (443 rally's) en achtste plek voor Stéphane Prévot (434 rally's). 

Een warme oproep

Piloten, teams, (ex-) organistors en rallyfans die ons kunnen helpen met ontbrekende puzzelstukken op eWRC-results.com mogen ons altijd contacteren. Alle info is welkom via: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

 

En ondertussen tellen we net zoals u weer af naar het echte werk. Tot binnenkort ergens te velde...

Sportieve groeten
Wim Delmel 

 

 

 

Laatst aangepast op Zondag, 12 juli 2020 19:46
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws