Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Dinsdag, 04 oktober 2022

logo rally online

Rally Online België

Op de rallykoffie...

Geschreven door  Jun 20, 2022

Goed gesmaakt

Op woensdag 1 juni 2022 lanceerden Robert Wolter en Eddy Smeets de eerste aflevering van Op de rallykoffie, de nieuwe podcast waarbij de twee rallyvrienden op bezoek gaan bij levende legendes in België en Nederland. Met heel veel luisteraars op de verschillende platformen is de eerste episode met Guy Colsoul alvast geslaagd. Voor de tweede podcast ging het richting Amsterdam, al had dat net zo goed Amerika kunnen zijn.

Robert Wolter: "Alhoewel het echt een nichepubliek betreft, ben ik aangenaam verrast door het aantal downloads. Dat overstijgt ruim mijn verwachtingen en het zal gaandeweg nog wel toenemen. En wat meer is... het is ook nog eens bijzonder leuk om te doen. We hebben vier opnames achter de rug en bij de laatste opname was het zo boeiend dat we er zelfs twee afleveringen van zullen maken. Wie dat is, gaan we nu (nog) niet verklappen... De gast voor de tweede aflevering maken we wel graag bekend. Het is iemand waar ik persoonlijk mijn prilste rallyherinneringen aan heb aangezien ik in de jaren '80 samen met mijn vader voor hem supporterde. Johnny Hoes junior - vroeger woonachtig in Weert en nu veel verblijvend in Amerika - konden we treffen in zijn appartement in Amsterdam voor alweer een gezellige Op de rallykoffie. Ik was er destijds zo'n grote fan van en toch waren er weer verhalen die ik nog nooit gehoord had. De nieuwe aflevering is vanaf komende woensdag(avond) online op alle bekende podcastplatformen."

En de winnaar is...

Eddy Smeets: "Het is soms grappig hoe de podcast begint te leven. Toen ik recent aan het ontbijtbuffet van een classic rit stond, kreeg ik de opmerking dat het ook Rallykoffie was. We mochten de eerste weken al zeer fijne reacties ontvangen. Het concept slaat aan, dat is duidelijk en... er staan nog leuke gasten op onze lijst. Ook de respons op onze prijsvraag is erg goed. Bij iedere nieuwe aflevering verloten we onze unieke 'Op de rallykoffie-mok' én een gesigneerde foto van de praatgast. Nog voor de lancering van de nieuwe episode zullen we aanstaande maandagavond met een korte video op onze Facebook-pagina @opderallykoffie de allereerste winnaar van de mok en een foto van Guy Colsoul bekendmaken. De Facebook en Instagram pagina groeit ook. Voor wie echt niks wil missen, is er één goede raad...

Volg Op de rallykoffie

website - www.opderallykoffie.com
Instagram - @opderallykoffie
Facebook - @opderallykoffie

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws