Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Woensdag, 30 november 2022

logo rally online

Rally Online België

Op de rallykoffie met Robert Droogmans

Geschreven door  Okt 05, 2022

Op de Rallykoffie bij meervoudig Belgisch én Europees rallykampioen...

Wist je dat Robert Droogmans in het jaar van zijn Europese titel met Lancia wel 100 keer aan stoppen met rally rijden dacht? Of dat Gilbert Staepelaere aanvankelijk niet zo Robert-gezind was? Of dat er na een jarenlange gezamenlijke carrière helemaal géén contact met Ronny Joosten meer is? Je kan het allemaal te weten komen als je de zevende Op de rallykoffie met Robert Droogmans beluistert.

Robert Wolter: "Toen we midden augustus vroegen over welke van de drie musketiers de volgende podcast zou gaan, werd zijn naam al zeer vaak genoemd... en gevraagd ook. We zijn dan ook zeer verheugd dat we na Marc Duez nu ook Op de rallykoffie mochten gaan in Kozen, ten huize van Robert Droogmans en zijn echtgenote Jacqueline. Ondanks alles wat reeds verscheen over hem, kwamen Eddy en ik nog voor enkele verrassingen te staan. Dat maakt het gesprek en de podcast weer zeker de moeite om te beluisteren."

Eddy Smeets: "Om de nieuwe praatgast bekend te maken, konden we - met dank aan Michiel Gijsen - even gebruik maken van een perfecte replica van de Droogmans-Joosten Belga Escort uit Ieper 1982 maar dan ingezet op het onverhard van KP Waterloos van de vroegere Limburgia Rally. Check zeker hier het filmpje eens... Daarin maakten Robert en ik ook de winnaar van de zesde prijsvraag bekend. Dat werd Ger Gommans die zoals één van de velen wist dat het reservewiel in de Ford RS 200 van Stig Andervang en Anja Lieuwma - onze vorige gast - vuur vatte. Dat brengt de balans van de winnaars mooi in evenwicht, net zoals onze praatgasten tot nu toe: drie Belgen en drie Nederlanders. De prijsvraag over Robert Droogmans, onze zevende gast, staat sinds vandaag ook online op www.opderallykoffie.com. Over drie weken weten we weer wie de gesigneerde foto van Robert en onze Op de rallykoffiemok zal winnen."

 

www.opderallykoffie.com

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws