Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Zondag, 03 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Op de (rally)koffie staat weer klaar voor 2023

Geschreven door  Mrt 12, 2023

Acht keer Op de rallykoffie en toch... tien gasten in 2023

Met op één na alle eindejaarsprijzen aan de winnaars afgeleverd, staan Robert Wolter en Eddy Smeets aan de vooravond van een tweede seizoen Op de rallykoffie. De grote lijnen van het concept blijven behouden al zijn er ook enkele nieuwigheden te noteren voor seizoen 2.
Robert Wolter: "Vorige week woensdag lanceerden we onze korte intro voor het nieuwe seizoen. Naast de podcast was er ook een korte video op YouTube waarin we het nieuwe seizoen aankondigden. Op de rallykoffie kost best wel wat tijd en energie maar het blijft zo fijn om de verhalen van de oude rallylegendes aan te horen en ook op te nemen. We krijgen leuke reacties binnen en de luistercijfers zijn nog altijd in stijgende lijn. In de wintermaanden hebben Eddy en ik een shortlist opgesteld met gasten die we graag zouden spreken. In tegenstelling tot vorig jaar zullen er dit jaar acht podcast-afleveringen zijn. Maar we hebben niettemin ook dit jaar tien gasten. Dat komt omdat we rond de zomerperiode twee keer Op de rallykoffie zullen gaan bij een rijder én een navigator (samen) die heel lang samenwerkten. We twijfelen er niet aan dat dat ook wel eens mooie anekdotes kon opleveren."

Nieuwe mokken besteld

Eddy Smeets: "De eerste twee praatgasten voor dit jaar zijn ook reeds gekend. Aanstaande woensdag 15 maart is de eerste rallykoffie met Chiel Bos. Op 12 april komt Patrick Snijers aan de beurt. Hij is wel nog regelmatig actief als piloot maar we wilden absoluut het drieluik van de Musketiers afronden."

De eerste generatie mokken - herkenbaar aan het jaartal 2022 - zijn allemaal de deur uit. Maar er is een nieuwe voorraad aangekomen. Die zal samen met een gesigneerde foto van de gast verloot worden met een prijsvraag na iedere podcast. In 2022 was iedere deelname goed om mee te doen voor de eindejaarsprijzen. Als je weet wat die waren, loont het dus zeker de moeite om mee te doen aan iedere prijsvraag.

We gaan natuurlijk nog niet alle gasten prijsgeven maar in de volgende podcasts zullen we zeker er meer over vertellen.

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws