Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Dinsdag, 23 juli 2024

logo rally online

Rally Online België

Dag John...

Geschreven door  Feb 26, 2024

Vandaag kregen we het trieste nieuws te horen dat John Lavaerts is overleden. De 57-jarig copiloot heeft een rijk gevuld palmares en was kind aan huis bij de familie Boon, de gekende tuner uit Lubbeek. In meer dan 100 wedstrijden heb je piloten over de proeven genavigeerd, waarbij je ook enkele keren met champagne mocht spuiten. Je hebt in het rechterzitje gezeten van een hele reeks wagens gaande van BMW's, snelle gr.A's tot de koningsklasse van de WRC's. 

Samen hebben we verschillende buitenlandse rally's bezocht. We hebben ongelooflijke straffe verhalen mee naar huis gebracht en een rugzak vol met leuke herinneringen die ik nooit zal vergeten. Je stuurde ook vaak een sms als je ergens ging testen en ik mocht  zelfs verschillende keren even jouw plaats innemen. Ook zal ik jouw recht voor de raap, en de daarbij kritische analyes, nooit vergeten.

Ik ga je missen vriend en ooit zien we elkaar weer, daar ben ik zeker van... 

Dag John....

 

Foto: Jo Pijpops

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws