Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Zaterdag, 20 april 2024

logo rally online

Rally Online België

ConXioN Omloop van Vlaanderen: Wouter Muylle zorgt voor uw veiligheid

Geschreven door  Nov 30, 2014

Dit weekend strijken de piloten van het Belgisch rallykampioenschap voor de laatste maal neer in West-Vlaanderen voor de ConXioN Omloop van Vlaanderen. Net zoals voorgaande jaren verzorgt ook deze keer Wouter Muylle, zaakvoerder van Carrosserie Muylle, de laatste veiligheidscheck voor de effectieve start van elke proef.

Dit jaar komt hij voor de derde maal aan de start met de Mitsubishi Lancer Evo 9 van ERT (Jimmy Taveirne). De wagen kent steeds minder geheimen voor Wouter en het belooft dan ook een ontspannen leuk weekend te worden met de Evo. Na een laatste check-up bij Van Hoof Sport wordt de wagen door onze noorderburen vrijdag afgeleverd op de serviceplaats van de wedstrijd."Hopelijk tot vrijdag aan de start, hou het veilig, sportief en geniet van uw favoriete sport," aldus Wouter.

Laatst aangepast op Zondag, 30 november 2014 00:00
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws