Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Vrijdag, 29 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Patrick Mylleville blikt terug op de East Belgian Rally

Geschreven door  Nov 30, 2014

Onder een stralende zon gingen we zaterdag van start in de EBR Rally, de voorlaatste wedstrijd van het BK. De East Belgian Rally staat bekend om zijn mooie maar zeer moeilijk parcours waar piloot en copiloot volledig het vertrouwen moeten geven aan elkaar. Voor ons was dit de afsluiter van een tegenvallend BK.

Vanaf de start was de toon direct gezet. De kandidaat winnaars waren vooral supersnel gestart. Iedereen ging tot het uiterste, waar wij ons tempo konden rijden en zo juist onder de top konden afklokken. Het zou een rally worden van de vele sortie’s waar her en der zwarte strepen over het wegdek terug te vinden waren met de nodige blutsen in de wagens. De proeven lagen er heel goed bij enkel in de bosjes was het verraderlijk waar het wel eens glad kon zijn.

Het publiek was ook massaal opgekomen om hun lieveling Thierry Neuville in actie te zien. Neuville maakte er een one man show van en kon zo makkelijk naar de overwinning rijden. Wij zijn zeker tevreden met onze 4de plaats bij de historics en een 24ste plaats algemeen waar voor ons niets moest maar alles kon. In de voorlopige eindstand van het BK staan wij momenteel op een 4de plaats, jammer want een podium zat erin.

De Condroz Rally laten wij aan ons voorbij gaan en rijden nog enkel Koekelare.

Graag wil ik ook nog een dank woordje richten aan iedereen die ons bijstond zoals: sponsors, servicecrew, cameramannen, supporters enz..

Laatst aangepast op Zondag, 30 november 2014 00:00
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws