Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Vrijdag, 03 juli 2020

logo rally online

Rally Online België

Neil Simpson aan de start van de Condroz Rally

Geschreven door  Nov 30, 2014

Met een Skoda Fabia S2000...

Het aftellen naar de Condroz Rally kan nu echt beginnen. Stilaan krijgt de deelnemerslijst dan ook meer vorm. Vandaag kregen we de bevestiging van de Engelsman Neil Simpson met een Skoda Fabia S2000. Naast die van de kersverse Belgisch kampioen 2014 Freddy Loix en François Kirch is dit de derde Skoda die aan de oevers van de Maas zal verschijnen. 

Neil Simpson, wonende in Lancashire, maakt regelmatig de oversteek naar het vaste land. Eerdere plannen om deel te nemen aan de Rallye du Valais moest hij helaas laten varen door een sterfgeval in de familie. Toch besloot hij om aan de start te komen van deze Belgische klassieker. Hij wil ook van de gelegenheid profiteren om meer ervaring op asfalt op te doen en om de samenwerking met een nieuwe copiloot in te zetten: "Ik zal voor de eerste keer bijgestaan worden door Elliot Edmondson, een jonge kerel van 20 jaar die als één van de meest veelbelovende talenten wordt gezien. Ik ben echt blij dat hij beslist heeft om aan mijn zijde te staan in deze wedstrijd in Hoei...die ik samen met hem zal ontdekken."

Laatst aangepast op Zondag, 30 november 2014 00:00
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws