Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Vrijdag, 29 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Vier keer Porsche en twee keer BMW voor Reconsales tijdens Euregio Rally

Geschreven door  Nov 30, 2014

De Conrad Euregio Rally wordt voor het team van Reconsales Autosport onder leiding van Jan Nijhof een drukke aangelegenheid. Onder de tenten van het bedrijf uit Goor huizen maar liefst zes auto’s. En het zijn allemaal achterwielaandrijvers van Duitse makelij.

Vier bolides gaan van start in de Conrad Euregio Rally terwijl twee auto’s van start zullen gaan in de Legend Twente Rally.

De auto’s die de diverse equipes inzetten zijn van twee merken, maar niet evenredig verdeeld. Porsche heeft namelijk met vier stuks de overhand ten opzichte van BMW. Voor de diversiteit in auto’s en wedstrijden draaien de ervaren monteurs van Reconsales Autosport hun hand niet om. Elke auto gaat tot in de puntjes geprepareerd van start.

In de Legend Twente Rally gaan twee klassieke Porsches 911 van start. Sebastiaan Masselink en Marvin Molenkamp rijden met een Porsche 911S uit 1977 tewijl het duo Bert van Losser en Marc Holtman een Porsche 911 Carrera 3.0 uit 1976 besturen.

De overige vier auto’s staan aan de start van de Conrad Euregio Rally. Daaronder de twee uithangbordjes van de Divisie 5. Uiteraard is een van die twee auto’s de imposante BMW 1M Coupe van OVD Groep voorman Wouter Ploeg die genavigeerd wordt door Harm van Koppen. De andere is de, net zo imposante, Porsche 964 RSR van Harry Kleinjan, wiens team Kleinjan tijdens de Euregio Rally nauw samenwerkt met de Reconsales Autosport mensen. Dries Bosch en Coen Roetgerink hebben de beschikking over de ex-Ploeg BMW Compact M3 waarmee Reconsales voorman Jan Nijhof in september de Hellendoorn short rally won.

Nijhof zelf komt, uiteraard genavigeerd door Henk-Jan Elbert, ook aan de start. Na drie zeges in shortrally’s doet de inwoner van Goor in Hengelo een gooi naar een topklassering in de Euregio Rally. En daarvoor heeft hij de beschikking over een machtige Porsche 996 GT3.

De liefhebbers van achterwielaangedreven spektakel komen bij de zes door Reconsales Autosport verzorgde auto’s dus volop aan hun trekken.

Foto: Reconsales Autosport

Laatst aangepast op Zondag, 30 november 2014 00:00
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws