Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Vrijdag, 29 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Vincent Verschueren in de aanval in Hoei

Geschreven door  Nov 30, 2014

"Mijn favoriete rally"

De Condroz Rally, de slotwedstrijd van het Belgian Rally Championship, wordt weer een grandioos rallyfeest volgend weekend in Hoei. De affiche is ronduit indrukwekkend. Niet alleen bij de WRC's zal het hard gaan, maar zeker ook bij de R5's, de wagens van de toekomst. Vincent Verschueren kijkt al uit naar zijn lievelingswedstrijd aan het stuur van de DS3 R5 van GoDrive, het team van Gaby Goudezeune.

Met een top 5 behaalde Vincent Verschueren een mooi resultaat in de voorbije East Belgian Rally, maar er zat duidelijk meer in. "Ik was maximaal aan het aanvallen en kon echt niet meer uit de wagen halen, maar de tijden volgden niet. Pas toen we de data analyseerden in het servicepark bleek waarom. Door een scheur in de uitlaatcollector verloren we turbodruk en bovendien was de turbo aan het begeven. We zijn niet op onze waarde geklopt in Sankt-Vith," vertelt Vincent Verschueren.

In de Condroz Rally wil de piloot uit Zingem nog eens alles uit de kast halen om een topresultaat neer te zetten met zijn DS3 R5, zodat het team met vertrouwen het seizoen 2015 kan voorbereiden. Aan referenties geen gebrek, want Kris Meeke komt zelfs met een fabrieks DS3 R5 aan de start.

"De Condroz is mijn lievelingswedstrijd. Het parcours ligt me, maar voorlopig voorspellen ze droog weer en ik hou meer van een echte Condroz, met heel vettige en gladde omstandigheden. Maar, de Condroz blijft altijd verraderlijk, zelfs bij droog weer. Met zoveel snelle WRC's en R5's aan de start, naast natuurlijk de S2000 van Freddy Loix, moeten we niet nadenken over de strategie. Voluit aanvallen van bij de start zal de boodschap zijn om vooraan mee te zijn. Hoe hoog we kunnen mikken, dat zal in de wedstrijd blijken, maar ik wil het seizoen heel graag afsluiten met een topresultaat. We zullen aanvallen en het beste van onszelf geven..."

Laatst aangepast op Zondag, 30 november 2014 00:00
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws