Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Vrijdag, 19 april 2024

logo rally online

Rally Online België

Rally van Mettet: Michiel Becx met Fiesta R5 aan de start

Geschreven door  Nov 30, 2014

Eddy Smeets nieuwe co van het team

Op zondag 30 november debuteert de Nederlander Michiel Becx met zijn Ford Fiesta R5 in de Rallye van Mettet. Deze wedstrijd in Wallonië telt 15 klassementsproeven, goed voor de eerste 145 wedstrijdkilometers van de nieuwe bolide van Becx TDS Racing. De R5 uit de ateliers van M-Sport zal nog in maagdelijk wit aan de start verschijnen. De livery voor het nieuwe seizoen zal namelijk pas later gepresenteerd worden.

Michiel Becx: “Na een korte test eerder deze week wou ik de nieuwe auto ook nog in een wedstrijd proberen, kwestie van met een goed gevoel de winterstop ingaan. Ik heb immers nog heel wat te leren van deze prachtige machine. De winterstop zal verder gebruikt worden om het seizoen 2015 voor te bereiden. Mettet wordt meteen ook de eerste wedstrijd met Eddy Smeets, de nieuwe navigator die ons team vanaf nu komt versterken. Voor de Waalse wedstrijd koesteren we geen ambities. De nieuwe auto en elkaar leren kennen door zoveel mogelijk kilometers maken: dat is het plan.”

Eddy Smeets: “Omdat Edwin (Kuijpers, de vorige navigator van Michiel) zich volledig wil bezighouden met het runnen en technisch op punt houden van de Fiesta R5 was het team op zoek naar een andere navigator. Na Verkooijen Rally Sport als copiloot van Nelis Verkooijen en Mats van den Brand, is dit een compleet nieuwe uitdaging voor mij.”

Laatst aangepast op Zondag, 30 november 2014 00:00
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws