Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Zaterdag, 20 april 2024

logo rally online

Rally Online België

Joris Botteldoorn wint de Future Stars Rally Academy

Geschreven door  Nov 30, 2014

Joris Botteldoorn!

De 26 jarige jongeman is afkomstig uit Oudenaarde en mag in februari naar Scandinavië voor een dagje Rally school On Ice. Dit is de prijs die hij won dankzij zijn inzet, prestatie en progressie doorheen het jaar in het kader van het Future Stars Rally Academy programma. Hij haalde het voor Nick Hoens en Cyrill Lizen. 

Eind 2014 kregen de Future Stars de laatste opleiding die op het programma stond. In de voormiddag gaf Evelien Deschuytter een workshop ‘zoektocht naar sponsors’ en na de lunch nam Fred Miclotte de jonge talenten mee voor de laatste sportactiviteit, voor de gelegenheid op een lekker vettig mountainbike parcours. Onder de modder, doch tevreden met het afgelegde mountain bike parcours sloten we een succesvol jaar af met een diploma-uitreiking.

Alle opleidingen zijn gegeven en de 12 Future Stars werden volledig klaargestoomd voor hun toekomstige rally carrière. In 2015 worden nieuwe opleidingen voorzien. Het programma zal bekendgemaakt worden in de loop van de maand februari.

Geïnteresseerden kunnen alvast hun naam doorgeven op Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Bedankt aan alle coaches die met hart en ziel hun rally ervaring met ons deelden!
 

Laatst aangepast op Zondag, 30 november 2014 00:00
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws