Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Zaterdag, 20 april 2024

logo rally online

Rally Online België

Bram Maes en Tobi Vandenberghe blijven ook in 2015 een team vormen

Geschreven door  Nov 30, 2014

2015, het jaar van BMW

Na twee en een half jaar met diverse podia, en dit zowel nationaal als regionaal, en zelfs een podiumplaats op het eindpodium van het Belgische kampioenschap in 2014, werd het tijd voor een stapje hoger te zetten.

Eén ding werd in de loop van vorig seizoen al snel duidelijk: ook in 2015 zou ik een team vormen met Tobi Vandenberghe. Over zijn talent twijfelt niemand, maar ook op menselijk vlak voelen wij mekaar goed aan. Altijd leuk, als je per jaar meer dan 10 weekends samen op hotel of in de auto zit...

Toch waren er nog vele vragen voor het seizoen: zou de Opel Kadett snel verkocht kunnen worden? Welke moest onze nieuwe uitdaging dan wel worden? Zouden we modern wel voldoende strijdvaardig zijn?

Eind januari kregen we zekerheid en antwoord op al onze vragen: 2015 zal een BMW jaar worden. Samen met het Schmid Racing Team onder leiding van Charles Schmid gaan we een nog nader te bepalen programma afwerken met BMW 1 reeks. Zeker is dat we de in het nationale kampioenschap aan zullen treden tijdens de manches van de M-Cup, maar we zullen ook tijdens enkele lokale wedstrijden proberen mee te strijden voor ereplaatsen. Voor mij staat de wedstrijd in Staden, die ik twee jaar na mekaar won (2013 met TT-Autosport Tom Tytgat en 2014 met Tobi Vandenberge en het KB Racing Team) alleszins met rood in mijn agenda aangeduid... Het doel dit jaar? Uitrijden, veel leren en we zullen wel verder zien wat mogelijk is. We willen starten zonder veel druk en zien wel wat het kampioenschap brengt. Naast de wedstrijden met Tobi, wil ik zeker ook één wedstrijd starten naast mijn broer Jens Maes, al is het maar puur voor de fun.

Ik wil alleszins al onze partners hartelijk danken voor de steunen het vertrouwen. Zonder hun vertrouwen was dit project niet mogelijk geweest.

Laatst aangepast op Zondag, 30 november 2014 00:00
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws