Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Woensdag, 04 augustus 2021

logo rally online

Rally Online België

Patrick Snijers tevreden na eerste test Porsche 997 GT3

Geschreven door  Nov 30, 2014

Deze namiddag hebben Patrick Snijers en Arne Bruneel de eerste meters gereden met de Porsche 997 GT3 waarmee ze het Belgisch rally kampioenschap zullen afwerken. “We wisten dat de wagen niet goed was afgeveerd voor de Belgische proeven. Fabio van R-Tec had ons al enkele tips gegeven en bij de eerste meters voelden we al dat Fabio gelijk had. We hebben meteen nieuwe zachtere veren gestoken en het gevoel was al anders.” aldus Patrick.

Deze test was ook ideaal voor de mecaniciens, die de Porsche ook nog moeten leren kennen. “Voor de Haspengouw zullen we nog veel werk hebben, maar ikzelf en Patrick zijn overtuigd van deze wagen,” vertelde copiloot Arne Bruneel nog. “De motor is bijzonder krachtig, en we zitten met Reiger schokdempers. Eens deze goed zijn afgesteld…”

In de komende weken zal nog verder gewerkt worden om de wagen af te stellen voor het Belgische asfalt. De Haspengouw rally, eind februari in en rond Landen, is de eerste wedstrijd voor Patrick Snijers en Arne Bruneel in de Porsche 997 GT3. Het team krijgt de steun van onder andere grondwerken DEGRO, Yacco olie, IXO modelbouw, Arne Bruneel en 13 energy drink.

Heel binnenkort zal Patrick Snijers nog goed nieuws brengen. “Of jullie een tip mogen hebben? Natuurlijk! Ik ga nog niet met pensioen!” lachte de meervoudige Belgische kampioen onze nieuwsgierigheid weg…

Laatst aangepast op Zondag, 30 november 2014 00:00
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws