Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Vrijdag, 29 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Legend Boucles: De demo's zullen schitteren

Geschreven door  Nov 30, 2014

De dans van de monsters

Misschien is het wel de winter die maakt dat de verzamelaars aarzelen om hun prachtige wagens, bedoeld voor onze categorie Demo, op pad te sturen.

“Het is duidelijk dat de eigenaars toch wel wat huiverachtig staan tegenover de porties onverhard en wie weet de sneeuw tijdens deze periode van het jaar”, weet Pierre Delettre. “Als we willen concurreren met de demo in de Eifel, dan moeten we onze wedstrijd in augustus organiseren. We gaan ons dan ook vooral toespitsen op de kwaliteit, meer dan op de kwantiteit."

Zeven schitterende wagens met een echte historiek uit het WK Rally, zullen aan de start verschijnen. Laten we beginnen met de Lancia Delta Integrale Gr.A in de legendarische kleuren van Martini ingezet door Milano Racing. Na drie jaar geleden kennis gemaakt te hebben met zijn Delta S4 Gr.B, is de Fransman Patrick Canavese nu zo goed om de wagen toe te vertrouwen aan zijn zoon Ugo. De wagen is een ex-testwagen, destijds onder meer bestuurd door Markku Alen.

De tweede Lancia is een Groep N ex-Jolly Club in Totip-kleuren, in de handen van de Fransman Christian Agostini. De twee machtige Audi Quattro Sport S1 die we vorig jaar zagen, Groep B replica, zijn er met hun prachtige look en geweldige sound ook weer bij en dat dankzij Cédric Vandeburie en de ex-rallycross kampioen Marc Vereecke, iemand die dus met veel vermogen weg kan. We zien ook weer de Toyota Celica 4WD Gr.A look TTE van Jean-Pierre Vannerum, net als de Subaru Impreza Gr. A van de man van de streek Maxime Fannoy. 

Last but not least is er de Fransman Patrick Petit-Prost die naar Bastogne afzakt met zijn Peugeot 205 T16 Evo1 Gr.B, een zeer mooie wagen uit de ateliers van Dany Snobeck. Zonder chrono, maar met veel spektakel, zo zullen de mooie rallylegendes een tiental minuten voor de deelnemers aan de Legend, het publiek al in vuur en vlam zetten.

Laatst aangepast op Zondag, 30 november 2014 00:00
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws