Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Woensdag, 04 augustus 2021

logo rally online

Rally Online België

Hans Weijs Jr. en Bjorn Degandt opnieuw met VW in Zuid-Afrika

Geschreven door  Nov 30, 2014

Tijdens het laatste weekend van februari gaat het nieuwe seizoen van het Zuid-Afrikaanse rallykampioenschap van start. Voor het 3de jaar en het 2de opeenvolgende jaar zullen Hans Weijs Jr. en Bjorn Degandt de kleuren van het Volkswagen Sasolracing Team vertegenwoordigen.

Na hun 2de plaats in het kampioenschap in 2014 willen zij met hun VW Polo S2000 dit jaar opnieuw een hoofdrol opeisen in het titeldebat, in een poging als eerste Europese team de Zuid-Afrikaanse rallytitel te pakken. “We willen graag het seizoen beginnen zoals we het geëindigd hebben vorig jaar, nl. met een zege”, lacht Hans Weijs. “Het doel is uiteraard de titel, maar eerst proberen rally’s te winnen en dan zien we wel verder.”

Het kampioenschap bestaat uit 8 rally’s, startend in Durban eind februari, en loopt tot half oktober. Henk Lategan en Gugu Zulu worden de teamgenoten van het Nederlands-Belgische duo.

Laatst aangepast op Zondag, 30 november 2014 00:00
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws