Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Woensdag, 04 augustus 2021

logo rally online

Rally Online België

Fenwick en Grooten met Ford Focus WRC in Rallye de Hannuit

Geschreven door  Nov 30, 2014

De 48 jarige Britse ondernemer Andrew Fenwick zal op 8 maart voor het eerst in Belgie aan het werk te zien zijn. Andrew zal dan immers de Rallye de Hannuit rijden met zijn Ford Focus WRC'01. De wagen werd onlangs in de originele Sainz-kleuren van destijds geplaats. Net als in Frankrijk, waar we hen al aan het werk zagen met een Hyundai Accent WRC, zal Andrew genavigeerd worden door de Belg Geert Grooten.

De Brit won enkele jaren geleden nog de nationale manche van de Jim Clark Rally. Andrew heeft heel wat ervaring met een WRC. Hij reed oa. met een Skoda Octavia WRC , Subaru Impreza WRC en een Hyundai Accent WRC, telkens in de oude fabriekskleuren. Vorig jaar was het duo tevens actief in een Volkswagen Polo S2000 die het kleedje van de toenmalige Polo WRC kreeg aangemeten.

De bedoeling in Hannuit is het bereiken van een podiumplaats. In navolging van Fenwick zullen ook de Britten Renwick (Ford Escort MK2) en Thomson (Mitsubishi Lancer Evo 6) de overstap maken. Voor de snelle en spectaculaire Barry Renwick is het tevens zijn debuut in Belgie. Andrew Thomson reed vorig jaar al Hannuit en ging er toen met brokken uit.

Laatst aangepast op Zondag, 30 november 2014 00:00
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws