Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Woensdag, 04 augustus 2021

logo rally online

Rally Online België

Franky Boulat klaar voor de Rally van Haspengouw

Geschreven door  Nov 30, 2014

Het is zover! Nu zaterdag 28 februari gaan we met de Champion Lubes M3 van start in de nieuwe M-cup in de Rally Van Haspengouw.

Zoals jullie waarschijnlijk al hebben vernomen, is er vanaf dit seizoen een nieuw kampioenschap in het leven geroepen dat de BMW-rijders moet aantrekken voor deelname aan het nationale kampioenschap.

Deze nieuwe M-cup zal deel uitmaken van verscheidene nationale rally’s om zo uit te maken wie het snelste team van België is aan het stuur van een BMW M. Zaterdag starten wij met volle moed en na een lange voorbereiding in de opener van het seizoen, namelijk de Rally van Haspengouw. Met het regenweer dreigt het zeer glad te zijn op de vele modderstreken, typisch voor deze streek. Het is dus oppassen geblazen met de krachtige achterwielaangedreven M-wagens. Hoofddoel is om de Champion Lubes M3 foutloos binnen over het eindpodium te brengen en zo een vlekkeloze start te maken in de nieuwe M-Cup.

Gemakkelijk zal het zeker niet worden aangezien het startveld zeer sterk is (op deze eerste wedstrijd al 8 BMW M's!). Kurt Braeckevelt is gebrand op een verlenging van zijn Criterium titel, Toby Vandenberghe maakt als smaakmaker van het vorige Historic kampioenschap zeker kans op een goed resultaat en Patrick Diels wil revanche voor de editie van vorig seizoen. Verder zijn er enkele gevaarlijke outsiders die ons het vuur aan de schenen kunnen leggen. We zullen proberen de eer hoog te houden.

Ook voor het algemene klassement zal er heel wat te zien zijn aangezien alle titelkandidaten met gelijkwaardig materiaal aan de start komen. De R5 wagens zijn het wapen bij uitstek om dit jaar kans te maken op de Belgische titel. Loix, Tsjoen, Princen en vele anderen zullen het tegen mekaar opnemen met o.a. Patrick Snijers in de Porsche GT3 als katalysator in deze strijd.

We hopen jullie allen te mogen begroeten vanaf zaterdag 28 februari in Landen vanaf 08u. Er wacht een zware, lange, moeilijke en spectaculaire maar plezante rally die het opperste van de concentratie zal vergen van mens en machine. Omstreeks 20uur zal de winnaar gekend zijn.

Gans het team is er klaar voor!

Laatst aangepast op Zaterdag, 03 oktober 2015 08:57
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws