Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Vrijdag, 19 april 2024

logo rally online

Rally Online België

Hans Weijs publiekslieveling in 6u van Kortrijk

Geschreven door  Nov 30, 2016

Hans Weijs werd publiekslieveling tijdens 6 uren van Kortrijk en is nu klaar voor de volgende stap…

Hans Weijs en copiloot Arne Bruneel sloten het seizoen 2016 af met een deelname aan de Rally van Kortrijk. De wedstrijd begon op zaterdag niet zo goed voor het Belgisch-Nederlands duo maar de eindbalans is zeker positief. “Op zaterdagavond begon het inderdaad niet zo goed, we maakten een fout door een extra rondje te rijden op de show-proef.” wist Arne Bruneel.

Na die show-proef op zaterdag stonden er daags nadien nog 13 proeven op het programma. De Nederlandse piloot was nu extra gemotiveerd om een remonte te maken. Hans werd aan boord van de Schmid BMW 130i de publiekslieveling op de wegen rond Kortrijk en klom van de 121ste plaats op zaterdag naar een 15de plaats op zondagavond.

“Het was bijzonder leuk om opnieuw met de BMW van Charly op pad te zijn,” aldus Hans Weijs. “Het asfalt is hier bijzonder glad, maar dat is net het leuke aan rally-rijden…”

“Het was opnieuw een plezier om met Hans en Arne samen te werken.” bevestigde ook tuner Charly Schmid. “Ik kreeg vandaag constant berichtjes en filmpjes toegestuurd, het is duidelijk dat we met Hans de ideale piloot hebben voor ons Beast…”

“Het publiek in Kortrijk was inderdaad wild van de genereuze rijstijl van Hans, na afloop werden we ook door de organisatie bedankt voor het spektakel.” vertelde de enthousiaste copiloot Arne Bruneel nog. Een dag na Kortrijk was nog een belangrijkere dag voor Hans, die in het huwelijksbootje trad met zijn vriendin Vivienne.

Karel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Laatste Nieuws