Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Donderdag, 18 april 2024

logo rally online

Rally Online België

Preview Rallysprint van Moorslede

Geschreven door  Mrt 11, 2017

Start van het VAS kampioenschap

Dit jaar is de Autoclub Dadizele al toe aan de 16de editie van de Rallysprint van Moorslede. Net zoals vorig jaar kan de organisatie ook dit jaar uitpakken met een gevuld en kwalitatief deelnemersveld. Dit is zeker een reden te meer om af te zakken naar het gezellige Dadizele... De Rallysprint van Moorslede is tevens de seizoensopener van het VAS Kampioenschap. Zondag zal de eerste wagen het wagenpark verlaten om 7u50 om daarna om 8u30 echt van start te gaan voor de eerste klassementsproef. De tweede reeks wordt verreden om 11u00, de derde om 13u30 uur en de vierde en laatste reeks gaat van start om 16u00. Dit jaar heeft het team van Marnik Malengier het parcours onder handen genomen en kunnen ze uitpaken met een nieuwe proef van 10,2km. Bekijk het programmaboekje trouwens hier.

Net zoals de Rally van Hannuit is ook de deelnemerslijst van de Rallysprint van Moorslede goed gevuld. 81 teams zullen de toeschouwers vermaken met als speerpunt de R5's van Bernd Casier (Ford Fiesta) en de Citroën DS3 van Steve Becart. Ook de Porsches 997 GT3 van Timothy Van Parijs en Chris Debyser zullen voor stevig weerwerk zorgen of zorgt de Fransman Lantoine Mathieu voor een verrassing met zijn Subaru Impreza WRC S5. Ook bij de Historics, rond de 30 teams, zal er iets te beleven vallen want de strijd tussen de snelle Fords van Paul Lietaer, Gunther Monnens en Geert Vandoorne zal zeker spannend worden. Morgen weten we de antwoorden...

Bekijk hier de volledig (genummerde) deelnemerslijst.

Laatst aangepast op Zaterdag, 11 maart 2017 09:32
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws