Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Zaterdag, 06 maart 2021

logo rally online

Rally Online België

Eerste info over de Hemicuda Rally

Geschreven door  Mrt 23, 2017

Autostal Atlantic en Autostal Hemicuda slaan opnieuw de handen in elkaar. Na de succesvolle 25ste samenwerking zijn de eerste voorbereidingen voor de 17de Hemicuda Rally achter de rug. Het programma voor de nieuwe editie zal grotendeels identiek zijn aan de voorbije editie. Op zaterdag verkenningen en de technische en administratieve controles gaan terug door bij bouwmaterialen Willaert te Koekelare. Zondag worden opnieuw 3 maal 3 klassementsproeven gereden.

Kp Kortemark wordt grondig hertekend en zal 15 kilometer lang worden. Kp Houthulst en kp Koekelare daarentegen blijven nagenoeg identiek. Na kp Houthulst zal er opnieuw een regroup plaats vinden aan "De Kippe" te Merkem. Service en podium zijn terug bij bouwmaterialen Willaert te Koekelare. Omstreeks 17 uur na 104 km proef, weten wij wie Andy Lefevere bij de moderne en Wim Merlevede bij de Historics opvolgen.

Na het overdonderend succes vorig jaar van de Regularity-wedstrijd wordt deze opnieuw ingericht. De wedstrijd komt terug in aanmerking voor het Regionale VAS kampioenschap en de FIRC Challenge. Maar eerst zal Autostal Hemicuda op Paasmaandag de "Slalom van Kuurne" in goede banen leiden.

Info en contact: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of www.hemicuda.be

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws