Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Vrijdag, 29 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Clio 2 Rally Challenge van de partij in de Monteberg Short Rally

Geschreven door  Mei 04, 2017

Met de Short Rally van de Monteberg zijn we toe een de tweede wedstrijd van de Clio 2 Rally Challenge. Daar waar de Waalse piloten in de Rallye des Ardennes hun parcourskennis konden uitspelen, is het nu de beurt aan de Vlaamse piloten om hun ervaring te laten spreken. Op de flanken van de Monteberg krijgen de deelnemers een parcours voorgeschoteld dat zowel technisch als snel is. Het parcours toont dan ook grote gelijkenissen met dat van de Rally van Ieper. 

Corentin Tordeurs, Alain Daco, Eric Nandrin en Mats Verhulst willen ongetwijfeld hun prestatie in Dinant bevestigen en op deze manier hun voorsprong verder uitbouwen in het klassement. Daarnaast mogen we het nodige weerwerk verwachten van Jeroen Catelin, Laurent Cravillon en Steve Seret. Na hun opgave in de Rallye des Ardennes zijn ze uit op een goede prestatie om ervoor te zorgen dat ze niet teveel achterstand oplopen in het klassement. Vincent Bouchat en David Conard starten dit weekend niet. In normale omstandigheden zijn ze opnieuw van de partij in de volgende wedstrijd.

Op de proeven van de Short Rally van de Monteberg mogen we ook een nieuwe piloot verwelkomen. Mirando Dewilde zal namelijk Bjorn Claeys vervangen in het Pevatec Team. Afspraak op zondagmorgen om 8u op het gezellige Sint Medardusplein te Wijtschate waar de deelnemers 4x KP Monteberg en 3x KP Busseboom voorgeschoteld krijgen. Rond 17u, na ongeveer 58 wedstrijdkilometers, kennen we dan de winnaar. Een ding staat vast, het zal er weer spannend aan toe gaan bij de Clio’s.
 

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws