Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Zaterdag, 20 april 2024

logo rally online

Rally Online België

Aarova Rallysprint: Kameraden met topmateriaal aan de start

Geschreven door  Aug 27, 2017

Prachtige affiche!

Ook de derde editie van de Aarova Rallysprint Oudenaarde-Kruishoutem belooft weer een fantastisch spektakel te worden. Een rallyfeest in het teken van gezelligheid en kameraadschap, maar wel met een flinke portie competitiviteit, want iedereen wil in de voetsporen treden van Chris Van Woensel en Vincent Verschueren, de winnaars van de vorige edities.

Ze zullen er allemaal zijn, de Oost-Vlaamse rallytoppers. Samen met organisator Superstage, willen ze aan het Oost-Vlaamse publiek tonen hoe mooi, spectaculair, professioneel en hoogstaand de rallysport is. En, de kleppers brengen topmateriaal aan de start. Vincent Verschueren verdedigt zijn "titel" van vorig jaar met zijn vertrouwde Skoda Fabia R5.

In de Ford Fiesta R5+ van Pieter Tsjoen zullen de nota's met een Nederlands accent gelezen worden, want de 8-voudige Belgische kampioen zal genavigeerd worden door zijn maatje Kevin Abbring. Wellicht zullen ze elkaar ook aflossen aan het stuur. De derde keer moet de goede keer worden voor Pieter Tsjoen, die zijn thuiswedstrijd nog niet kon winnen.

Ook Fred Miclotte zorgt voor een verrassing in zijn thuiswedstrijd. Ook hij ruilt van plaats met zijn vaste piloot, Jourdan Serderidis. De navigator zal een Skoda Fabia R5 besturen. Benieuwd hoe hoog de man van J-Motorsport kan eindigen na twee jaar sterkte tijden te laten noteren met een R2 in Oudenaarde. 

En, nog verrassender is het aangekondigde rallydebuut als piloot van... Steven Vergalle, die genavigeerd zal worden door Michel van Welden. "Nonkel" Steven was de grondlegger van de fantastische carrière van Pieter Tsjoen (en onrechtstreeks van vele anderen, zoals die van Tim Van Parijs en Fred Miclotte). Samen met Pieter won Steven in 2001 de Rally van Ieper met een Toyota Corolla WRC. Deze keer neemt Steven Vergalle het op tegen zijn poulain met een Skoda Fabia R5.

Van een interessante affiche gesproken. En dat is nog niet alles, want in het R5-kamp vinden we verder Geoffrey Van der Schelden, die zijn kans wil wagen met een Ford Fiesta R5, en Steve Bécaert met de DS 3 R5 van J-Motorsport.

Natuurlijk zijn ook de Porsches 997 GT3 weer van de partij, aangevoerd door Tim Van Parijs, de lokale specialist, en Claudie Tanghe. In Historic is Paul Lietaer de referentie, maar Dirk Vermeirsch is niet te onderschatten, terwijl bij de voortrekkers Steven Dolfen en de broers Vauterin voor spektakel zullen zorgen.

Kortom, de Aarova Rallysprint Oudenaarde-Kruishoutem stevent af op een topeditie op 9 en 10 september.
Meer informatie op www.arsrally.com

Karel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Laatste Nieuws