Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Vrijdag, 19 april 2024

logo rally online

Rally Online België

RS Moorslede: Gunther Monnens en Nick Degryse met nieuwe Porsche GT3 aan de start

Geschreven door  Jan 31, 2018

Traditioneel werkt copiloot Nick Degryse aan een mooi project om aan de start te staan van de Rallysprint van Moorslede. Dit jaar slaat hij voor zijn rallyproject de handen in elkaar met Bjorn Deruyter, die zich vorig seizoen vooral op Ieper concentreerde. Nick en Bjorn werkten in 2015 en 2016 al enkele keren samen.

In Moorslede zal Nick de nota's lezen voor Gunther Monnens in de Porsche 997 GT3 en zal Bjorn met de Pevatec Peugeot 208 R2 aan de start komen. "Ik reed in Moorslede reeds twee maal mee aan de zijde van Tim Van Parijs, maar deze moet dit jaar forfait geven door zijn eventuele deelname in Spa. Zo kwam ik terecht bij Gunther die nu ook over een Porsche beschikt en ik nog ken van vroeger waar mijn ouders gastgezin waren voor Gunther in de tijd van de KA Cup en de blauwe Ascona."

Nadien werkt Bjorn weer richting de Renties Ypres Rally wat uiteindelijk terug de belangrijkste wedstrijd van het seizoen moet worden. Bjorn en Nick rijden nog samen de Shortrally van de Monteberg in de 208 R2, een ideale voorbereiding op die Ypres Rally. Bij deelname in Ieper worden de nota’s dan weer verzorgd door Stijn Vandaele.

De deelname in Ieper is nog niet helemaal rond, maar het team werkt hard om het volledige budget samen te krijgen om dit mooi project tot stand te kunnen laten komen. Daarvoor organiseren ze op zondag 10 juni het jaarlijkse eetfestijn. Sponsors met interesse in dit mooie project kunnen zich nog steeds melden bij Bjorn of Nick.

Karel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Laatste Nieuws