Print deze pagina

Inschrijvingen geopend voor vierde Aarova Rallysprint

Geschreven door  Jul 30, 2018

Hetzelfde succesrecept voor de 4de Aarova Rallysprint

Na het grandioze rallyfestijn van de Renties Ypres Rally en de verzengende hittegolf in de maand juli, maken de leden van vzw Superstage zich op voor hun volgende evenement, de Aarova Rallysprint. Op 9 september staat de vierde editie van de rallysprint in Oudenaarde op het programma. Snel inschrijven is de boodschap, want de inschrijvingen zijn reeds geopend.

We zijn al toe aan de vierde editie van de enige rallysprint in Oost-Vlaanderen. De voorbije drie seizoenen bouwde de Aarova Rallysprint een stevige reputatie op. Het palmares spreekt voor zich, met drie toppers als winnaars: Chris Van Woensel, Vincent Verschueren en... Kevin Abbring (al vermelden de statistieken meestal Pieter Tsjoen, die zich als rijder had aangemeld). Ook dit jaar zullen de Oost-Vlaamse toppers strijden voor de eer op de 8,61 km lange klassementsproef die 4 keer wordt afgewerkt op zaterdag 9 september.

Teams die willen deelnemen aan deze gezellige wedstrijd in Oudenaarde, die populair is bij piloten en fans, mede dankzij de sfeervolle party's van Rally-dream, doen er goed aan niet lang te wachten met hun inschrijving, want vol is vol.

Meer informatie over de Aarova Rallysprint van Oudenaarde op www.arsrally.com

Karel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...