Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Dinsdag, 26 maart 2019

logo rally online

Rally Online België

Christophe Panis met Volvo 240 Turbo in Aarova Rallysprint

Geschreven door  Sep 07, 2018

De Aarova Rallysprint is de afspraak van het jaar voor de weinige rallypiloten die Oost-Vlaanderen rijk is. Drie jaar na zijn eerste deelname is ook Eeklonaar Christophe Panis nog eens van de partij in Oudenaarde. Voor de gelegenheid wordt afgeweken van de vertrouwde Franse voortrekkers, want CELOPI Racing gaat er met een originele Volvo 240 Turbo van start.

Jarenlange Volvo-liefde van vader en zoon Panis ligt aan de basis van het project. “Mijn vader werkt bij Volvo Cars Gent en wou er al lang eens de rallysport in de kijker zetten met een evenement voor het personeel“, vertelt Christophe. “Hij nam het initiatief om voor de gelegenheid een Volvo te huren. Als Volvo-verkoper bij Van Schoubroek Motors in Evergem was ik uiteraard snel gewonnen voor het idee om eens met een Volvo rally te rijden. Ik wil mijn vader dan ook ongelofelijk bedanken voor de inspanningen.”

In Nederland werd een Volvo 240 Turbo met sequentiële versnellingsbak gevonden. “De wagen, die trouwens te koop is, wordt ons ter beschikking gesteld door het team van Henk en John Bosscha. We rijden zondag puur voor het plezier. Het wordt trouwens onze eerste kennismaking met een achterwielaangedreven wagen. Dank alvast aan onze sponsors ATM Chiptuning en Schoonheidsspecialiste Hilde Wytynck. We heten iedereen welkom op onze Volvo-servicestand!”, aldus Christophe Panis.

Christophe en copiloot Jeroen D’hulster gaan zondag met nummer 56 op de deuren van start. Volg het team via CELOPI Racing op Facebook!

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws