Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Dinsdag, 19 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Rally van Zuid-Limburg: Alles is nog mogelijk in de Clio 2 Rally Challenge

Geschreven door  Nov 10, 2018

Met nog 4 titelkandidaten naar de Rally van Zuid-Limburg

De Clio 2 Rally Challenge strijkt dit weekend neer in Gingelom. Met de Rally van Zuid-Limburg staat er de voorlaatste manche van 2018 op het programma. Nog vier kandidaten maken kans op de titel. Dankzij een zege in de Hemicuda Rally kon Peter Vanderhauwaert zijn voorsprong uitbouwen op de andere teams. Ook David Conard deed met zijn tweede plaats een goede zaak in het klassement.

Maar dit wil niet zeggen dat ze al kunnen dromen van de titel. Ook Jeroen Catelin en Corentin Tordeurs, beide afwezig in Koekelare, hebben nog een kans op de titel indien ze de twee resterende rally’s op hun naam kunnen schrijven. Met een mogelijk forfait van het team Vanderhauwaert - Snercks voor de twee resterende wedstrijden liggen alle kansen weer open. Wanneer David Conard en David Hendrickx finishen in de twee volgende manches maken ook zij, op regelmaat, nog kans om kampioen te worden.

Dit weekend verwelkomen we opnieuw een nieuw team. Joeri Peeters en Dirk Smolders komen testen met het oog op volgend jaar. Afspraak op zondag 11 november in Gingelom waar de Rally om 8u30 van start gaat voor 3 lussen van elk 3 snelheidsproeven, goed voor 116 km tegen de klok. Het servicepark bevindt zich op het industrieterrein van Gingelom waar je ook de tijden kan volgen in de tent van de Clio 2 Rally Challenge.

Tussenstand Clio 2 Rally Challenge 2018

1 Peter Vanderhauwaert - 71,25
2 David Conard - 42,50
3 Corentin Tordeurs - 25
3 Jeroen Catelin - 25
5 Steve Seret - 20
6 Nico Rogiers - 18,75

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws