Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Dinsdag, 19 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Didier Spillebeen blikt vooruit op de Rallysprint van Moorslede

Geschreven door  Mrt 08, 2019

Didier Spillebeen en Tommy Aeck niet met de gekende blauwe BMW...

Aanstaande zondag komen we aan de start in Moorslede met een nieuw heropgebouwde BMW E30 325i. Die zal voor de eerste keer wedstrijdkilometers maken bij het Blue Racing Team. Weliswaar is het niet de gekende blauwe BMW, deze wordt volop klaar gezet voor de TAC Rally in april. Het wordt wat wennen maar we kunnen u verzekeren dat we spektakel zullen geven. Na een volledige winter aan de wagen te hebben gesleuteld is de zin groot om aan de start te komen met de nieuwe geprepareerde bolide. Het wordt spannend want de wagen moet ingereden en getest worden om zo te kunnen verbeteren. De finish halen is voor ons het hoofddoel. Ook voor onze trouwe sponsors zal het wat wennen worden maar we zorgen ervoor dat deze opnieuw in de kijker zal komen.

Alvast dank voor de steun aan: Autoparts Stekelorum, Amerlynck Christ, Tuinaanleg Boucherie, Buxushoeve, Aannemingen Bremico, Banden Buyse Patriek, Trappen RVW, Wico en Tommy Textile.

 

Laatst aangepast op Vrijdag, 08 maart 2019 18:32
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws