Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Maandag, 01 juni 2020

logo rally online

Rally Online België

Patrick Snijers terug met de Porsche GT3 in Staden

Geschreven door  Aug 10, 2019

 Patrick Snijers met startnummer 3 

Patrick Snijers en Arne Bruneel schreven zich nog last minute in voor de Rally van Staden met de Porsche 997 GT3. "Het is van 2015 geleden dat ik nog meeging met Patrick en wou al lang er nog eens naast zitten." aldus copiloot Arne Bruneel. "Het is een eenmalige samenwerking, want het is de bedoeling dat ik binnenkort weer samen met Hans Weijs aan de start kom. Momenteel is men bezig een revisie aan het doen aan de BMW en het is voorzien om te rijden in de ConXion Omloop van Vlaanderen."

Voor de rest van het seizoen gaat Patrick Snijers terug met Davy Thierie verder op pad. Iedereen was het erover eens dat Patrick zijn rijstijl veel beter bij de Porsche past dan bij de VW Polo R5. “Vorig seizoen had ik reeds gesprekken met Yves Maes, zaakvoerder van MAES containers, over de R5. Ik wou echt eens geprobeerd hebben met deze wagen. We zijn dan ook aan dit seizoen gestart met een R5 topwagen, de VW Polo R5, bij een topteam, namelijk BMA. En we hebben er echt alles aangedaan om resultaten neer te zetten.”

“We hebben hard gereden, heel hard zal ook Davy Thierie bevestigen. Maar desondanks volgden de resultaten niet. Met mijn rijstijl maak ik teveel meters met de wagen, ga nog te breed. Met deze nieuwe generatie wagens moet je echt lijnen rijden. Dat heb ik ook geprobeerd en lukte beter op het einde maar de fun van het rijden is er dan ook meer af.”

“Samen hebben we dan ook besloten om verder te gaan met de Porsche 997 GT3. Zo staan de Omloop van Vlaanderen en de East Belgian Rally al op het programma. Over de Condroz is nog geen beslissing genomen. Het is immers een wedstrijd die de Porsche niet echt ligt." In Staden zal Davy er ook bij zijn als teammanager.

Karel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Laatste Nieuws