Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Donderdag, 28 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Eerste info Rally van Zuid-Limburg

Geschreven door  Sep 13, 2019

Met een nieuwe proef

Het was een moeilijke start, maar voor alles bestaat een oplossing. Omdat we steeds wat variatie in het parcours willen steken hadden we ook dit jaar geopteerd om jullie een nieuwe klassementsproef te presenteren. Initieel leek hier geen problemen mee te zijn maar uiteindelijk bleken die er toch te zijn. Na verschillende overlegmomenten, met alle instanties, zijn we uiteindelijk tot een akkoord gekomen. Zo kunnen we jullie dan nu ook de grote lijnen meedelen. Iets later dan gepland, maar beter laat dan nooit.

We hebben opnieuw 3 klassementsproeven uitgetekend, en beginnen direct met onze nieuwste, KP Niel. Oorspronkelijk was dit er eentje van bijna 15km, maar na overleg hebben we hem een stuk moeten inkorten. Maar niet getreurd, de spectaculaire punten blijven behouden en men zal direct goed wakker moeten zijn. Indien dit niet het geval is vrees ik dat we een paar auto’s gaan terugvinden die niet meer in hun oorspronkelijke staat verkeren.

Als tweede klassementsproef opteren we opnieuw voor KP Borlo, in ongewijzigde versie. Het oogsten van de gewassen, in combinatie met eventuele de nodige regenbuien, maken dat deze proef steeds tot een verraderlijke scherprechter wordt omgetoverd.

Klassementsproef drie is opnieuw de show KP, namelijk Gelmen. In eerste instantie stond deze niet op het programma dit jaar, maar door de gewijzigde plannen keren we terug naar richting Gelmen waar aan de petanquebaan het nodige spektakel te bewonderen valt. Enkel aan de finish zijn er wat wijzigingen aangebracht.

Na drie lussen weten we op zondag 10 november wie deze vijfde editie op zijn palmares mag bijschrijven. Voor de Servicezone, HQ en accommodaties blijven we bij de plaats waar we de vorige 4 jaren reeds vertoefden, namelijk de industriezone van Gingelom. Hopelijk mogen we vele deelnemers en bezoekers verwachten, maar dat zal de komende weken wel duidelijk worden.

Vanaf zondag 15 september om 12u kan er naar hartenlust ingeschreven worden via www.rallyvanzuidlimburg.be

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws