Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Donderdag, 06 augustus 2020

logo rally online

Rally Online België

6u van Kortrijk zoekt nog baancommissarissen

Geschreven door  Nov 06, 2019

Iedereen kent het probleem in de rallysport: voldoende baancommissarissen vinden voor het instaan van de veiligheid tijdens een rally. Ook de 6u van Kortrijk is nog op zoek naar personen om alle posten te kunnen bemannen.

"Filiep en mijzelf zijn nog dringend op zoek naar baancommissarissen om dienst te doen tijdens de 6u van Kortrijk. Daar er een wedstrijd is bij onze Waalse collega's kunnen wij dit jaar niet op rekenen op hun hulp. Wij kunnen jullie een overnachting regelen als je van buiten de provincie West-Vlaanderen de verplaatsing maakt. Zondagavond is er dan nog een warme maaltijd voorzien voor alle baancommissarissen," aldus Jean-Pierre De Leersnijder.

 

Wie wil kan zich aanmelden via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws