Print deze pagina

Club SuperStage en Aarova planten bomen

Geschreven door  Nov 18, 2019

In het kader van de klimaatdag pakte Club SuperStage, de dynamische organisator van de Ypres Rally en in de Vlaamse Ardennen van de Aarova Short Rally Oudenaarde Kruisem, zaterdag de bomen bij de takken.

In samenwerking met de Aarova, partner van de Aarova Short Rally Oudenaarde-Kruisem, werden op de site van het bedrijf aan de Bruwaan in Oudenaarde 100 streekeigen bomen geplant, één per deelnemer aan de voorbije editie van de Short Rally.

Burgemeesters Marnic De Meulemeester (Oudenaarde) en Joop Verzele (Kruisem), Volksvertegenwoordiger Robrecht Bothuyne en een resem rallyrijders, waaronder Pieter Tsjoen, Jo Muylle, Jean-Baptiste Broekaert en Niels Reynvoet, staken de handen uit de mouwen om de bomen mee te planten, samen met leden van Club Superstage en sympathisanten.

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be