Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Maandag, 06 juli 2020

logo rally online

Rally Online België

Debuut met Fiesta R5 uitgesteld voor Gilles Pyck na annulatie Moorslede

Geschreven door  Mrt 12, 2020

In de Short Rally van Moorslede ging Gilles Pyck, onder impuls van copiloot Nick Degryse, zijn debuut maken met een R5. Door de schrapping van de wedstrijd valt dit project echter in het water...

"Gelukkig vallen voor ons de kosten nog mee... Een week op voorhand kunnen we nog veel zaken annuleren zonder dat er grote kosten zijn. Ik denk nu vooral aan de organisatie, die het vorig jaar ook al niet gemakkelijk had...." aldus Nick Degryse die zijn project even moet uitstellen. "We gaan zo snel mogelijk samen zitten met alle partijen en proberen een alternatief uit te werken. In de voorbije maanden heb ik Gilles beter leren kennen en hij verdient deze kans echt! Ik wil ook alle partners bedanken die ons steunen, uitstel is zeker geen afstel!"

In de Short Rally van Moorslede ging Gilles Pyck, vice kampioen in het Junior BRC, een Ford Fiesta R5 van Heuvel Rallysport besturen.

Laatst aangepast op Donderdag, 12 maart 2020 19:04
Karel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Laatste Nieuws