Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Dinsdag, 23 april 2024

logo rally online

Rally Online België

Alle wedstrijden binnen de VAS worden geannuleerd

Geschreven door  Mrt 12, 2020

Beslissing geldt (voorlopig) al tot 31 maart...

Naar aanleiding van de verspreiding van het ‘COVID-19’, beter gekend als Coronavirus, heeft de Vlaamse minister Weyts het advies geformuleerd om alle sportorganisaties en wedstrijden (indoor en outdoor) af te gelasten tot 31 maart.

De VAS moet hier ook zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen en de Raad van Bestuur heeft hierbij beslist dat alle wedstrijden, georganiseerd binnen de VAS, zullen worden geannuleerd en dit tot 31 maart 2020. We beseffen hierbij dat het voor de organiserende clubs en alle betrokken partijen geen aangename beslissing is, maar de federatie heeft ook haar taak binnen onze maatschappij en daar onze evenementen altijd een aantal mensen samenbrengt, jong en oud, is het risico te groot om bij een van onze evenementen het virus verder te laten verspreiden. De Raad van Bestuur zal de situatie verder opvolgen.

Zo zal, zoals eerder al gemeld, ook de Short Rally van Moorslede niet doorgaan. Erg jammer voor de organisatie die bergen werk heeft verzet en heel wat onkosten ter voorbereiding van de wedstrijd heeft gemaakt...

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws