Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Woensdag, 27 januari 2021

logo rally online

Rally Online België

Gilles Pyck met Ford Fiesta R5 in thuiswedstrijd rond Monteberg

Geschreven door  Mei 22, 2020

Begin dit jaar had copiloot Nick Degryse een project gelanceerd om Gilles Pyck in de Short Rally van Moorslede te laten rijden met een Ford Fiesta R5. “Door de gekende reden kon het project niet doorgaan, samen met alle sponsors vonden we dat we Gilles dit jaar toch nog deze kans moesten geven.” Aldus Nick.

Gilles Pyck zal eind augustus de Monteberg Rally rijden met een Ford Fiesta R5. “Het was al een prachtig voorstel van Nick om samen Moorslede te rijden, maar nu is het ook nog eens in mijn thuiswedstrijd dat ik de R5 kan ontdekken,” vertelt Gilles.

Ook copiloot Emile Mourisse is bijzonder enthousiast. “Het was niet voorzien dat ik de nota’s ging lezen in de Ford Fiesta R5. Nick Degryse ging copiloot zijn, maar met de Monteberg kan Nick zich niet vrijmaken en mag ik mee. Ik ben Nick en zijn sponsors ook bijzonder dankbaar voor deze kans. Maar uitstel is geen afstel, Nick zal zeker nog eens mijn plaats kunnen innemen naast Gilles.”

Karel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Laatste Nieuws