Print deze pagina

TopSpeed Rally Club Haspengouw begint met de voorbereidingen van de Rally van Zuid-Limburg

Geschreven door  Jun 12, 2020

Het komt goed…

We hebben dit de laatste maanden vaak gehoord en het bestuur van TopSpeed Rally Club Haspengouw gaat hier ook van uit... dat alles weer goed komt! Vandaar dat we ook begonnen zijn met de voorbereidingen van de 6e editie van de Rally en Regularity van Zuid-Limburg 2020.

"We hebben geen glazen bol en kunnen dus ook niet voorspellen welke veiligheidsmaatregelen er in november nog van toepassing zullen zijn. Dat het niet meer hetzelfde zal zijn als voorheen is een zekerheid. We hadden reeds contacten met verschillende instanties en krijgen groen licht voor onze organisatie op 14 en 15 november 2020. Dit geldt natuurlijk wanneer alles in positieve zin blijft evolueren. We proberen de voorbereidingen zo efficiënt mogelijk aan te pakken, gezien de omstandigheden. Uitgebreid overleg met mede-organisatoren, federatie en overheden is cruciaal. De situatie moet op de voet gevolgd worden. In het achterhoofd moet altijd rekening gehouden worden met de mogelijkheid van een annulatie, maar daar gaan we op dit moment niet van uit," aldus de organisatie.

De plannen zijn zowel de rally als de regularity van Zuid-Limburg te laten doorgaan op een gelijkaardig patroon als de vorige jaren. Het bestuur en alle leden van TopSpeed Rally Club Haspengouw vzw wensen iedereen alvast een fijne en deugddoende vakantie toe, in uw kot of net iets verder weg. We hopen u allen te ontmoeten op 14 en 15 november in Gingelom!

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be