Print deze pagina

Rally van Zuid-Limburg gaat niet door

Geschreven door  Sep 21, 2020

Maar afspraak in 2021...

Vanmorgen ontving het bestuur van TopSpeed Rally Club Haspengouw vzw de beslissing van het College van Burgemeester en Schepenen van de gemeente Gingelom met de weigering tot het inrichten van de 6e Rally van Zuid-Limburg die op de VAS-rallykalender is gepland op 14 en 15 november 2020.

“Deze beslissing is genomen omwille van het feit dat de maatregelen omtrent de covid-19 pandemie de veiligheid van de deelnemers en toeschouwers niet kan gegarandeerd worden,” volgens de tekst in de beslissing. De overheden en politiezone Gingelom, Sint-Truiden en Nieuwerkerken wensen er alles aan te doen om de uitbreiding van het coronavirus zoveel als mogelijk te beperken. Ook andere evenementen en sportwedstrijden in de regio kunnen om dezelfde reden niet doorgaan.

De organisatie heeft begrip voor deze beslissing en verplaatst de Rally van Zuid-Limburg naar november 2021. Een exacte datum dient nog bepaald te worden in samenspraak met de overheden en federatie.

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be