Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Vrijdag, 19 april 2024

logo rally online

Rally Online België

Corona haalt kalender van Autostal Hemicuda overhoop

Geschreven door  Apr 08, 2021

Autostal Hemicuda heeft voor 2021 drie wedstrijden op de kalender staan: de Slalom van Kuurne, de oldtimer navigatierit “Ronde door Vlaanderen” en de Hemicuda Rally. De aanhoudende pandemie en de daarmee gepaard gaande maatregelen vragen behoorlijk wat flexibiliteit, daarom werd alvast voor twee van de drie wedstrijden een nieuwe datum geprikt.

De Slalom van Kuurne, traditioneel op Paasmaandag, zal op zondag 9 mei georganiseerd worden. Het covid veiligheidsdossier werd eerder al door de gemeente Kuurne goedgekeurd, maar de nieuwe lock-down vraagt ons om nog wat geduld. In elk geval zal de Noorderlaan in Kuurne opnieuw het toneel vormen voor een namiddag slalomconcentratie.

De Ronde door Vlaanderen komt een weekje eerder dan oorspronkelijk gepland: de nieuwe datum wordt zaterdag 19 juni. Vanuit een locatie in centraal West-Vlaanderen krijgen de deelnemers 340 kilometer bol-pijl en kaartlezen voorgeschoteld.

De 20e editie van de Hemicuda Rally in en rond Koekelare, staat voorlopig nog gepland voor het weekend van 23 en 24 oktober.

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws