Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Dinsdag, 19 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Geen ORC Canal Rally dit jaar

Geschreven door  Apr 18, 2021

Op naar 2022...

Nog nooit zijn het zo onzekere tijden geweest als nu en ook onze geliefkoosde sport ontsnapt niet aan de wereldwijde pandemie. Met veel pijn in het hart laat de organisatie dan ook weten dat de geplande ORC Canal Rally dit jaar niet zal doorgaan.

"Met heel veel spijt melden wij u dat het bestuur beslist heeft om de ORC Canal Rally ook dit jaar niet te laten doorgaan omwille van diverse redenen en de blijvende onzekerheden. Onze samenwerking met de betrokken gemeentes is altijd goed verlopen. Vandaar dat we in deze periode uit respect geen extra druk willen leggen op de instanties. Daarnaast is onze genegenheid naar de zorg heel groot. Ook hier willen we hen niet onnodig belasten. De druk op intensieve zorgen is momenteel nog te groot en we zijn ervan overtuigd dat het zorgpersoneel in de eerste plaats moet kunnen ingezet worden in de vaccinatiecentra.

Een tweede, niet onbelangrijke, factor is de organisatie van de rally. Het is zo goed als zeker dat er geen publiek zou toegelaten worden op de klassementsproeven en in het rallycentrum… Om dit in goede banen te leiden, zouden we beroep moeten doen op heel wat meer medewerkers wat financieel niet haalbaar is voor ons zonder steun van de overheid of andere bevoegde instanties... De ORC Canal Rally staat voor Vlaamse gezelligheid. Het is één van onze prioriteiten om ervoor te zorgen dat iedereen zich welkom voelt. Van klein tot groot. In de huidige omstandigheden kunnen we de sfeer niet creëren die men van ons gewoon is. Vandaar dat we onze pijlen richten op de organisatie in 2022. Het wordt een topevenement… Ambiance verzekerd !!!

Tot slot willen we de burgemeesters, het medisch personeel, de sponsors, de rallypiloten, de medewerkers en alle sympathisanten bedanken voor hun inzet vroeger, nu en in de toekomst," aldus de organisatie.

Laatst aangepast op Zondag, 18 april 2021 15:30
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws