Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Dinsdag, 19 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Meer info over de Coronaproof Rally van Wervik...

Geschreven door  Jun 02, 2021
Het zijn geen makkelijke tijden en ook de autosport ontsnapt niet aan de pandemie. Gelukkig komt er licht aan het eind van de tunnel en zijn organisators druk in de weer om weer rally's te organiseren. Het is een hele uitdaging voor een organisatie om alles op poten te zetten want nog nooit hebben ze zulke maatregelen moeten nemen... Gelukkig heeft Scuderia Vervica, organisator van de Rally van Wervik , een plan klaar.
 
"Wij zijn volop in bespreking met alle bevoegde instanties om op 12 juni een coronaproof rally te kunnen organiseren. De huidige protocollen leggen ons heel wat voorwaarden op, die we ondanks de betere cijfers toch moeten volgen. Zo zal er, om contacten van piloten en copiloten tot een minimum te herleiden, niemand in het servicepark toegelaten worden, met uitzondering van de bemanning en 4 service leden.
 
Per KP zijn er 4 ruime zones voorzien voor het publiek. A – B – C – D – E – F ( De zones zijn niet KP gebonden, u kan dus met u ticket A alle zone A's bezoeken)

De ingang en parking voor iedere zone liggen vast, deze zullen vermeld staan op uw ticket of zijn terug te vinden op https://scuderiavervica.be/toeschouwers/publiekspunten.html Hierop zal streng gecontroleerd worden! Bij het niet naleven van deze voorwaarden, kan de KP geannuleerd worden!

A – B – C = 17 € + reservatiekosten
D – E – F = 14 € + reservatiekosten

Indien de geplande versoepelingen van 4 juni ingaan, zullen er per zone 400 tickets aangeboden worden. Er zullen maximaal 4 tickets in 1 maal aangekocht kunnen worden (enkel voor uw eigen buitenbubbel)
Bij de aankoop van de tickets, zal de zone ook direct gekozen moeten worden. Bij eventuele annulatie van de wedstrijd worden de tickets terugbetaald volgens de algemene voorwaarden (bedrag zonder reservatiekosten) binnen de week. De online ticketverkoop start op zaterdag 5 juni om 9 u op www.scuderiavervica.be.

De duidelijk afgedrukte PDF tickets zullen ingewisseld moeten worden voor een fysiek ticket via een drive-in op woensdag 9 juni 2021 van 19 u tot 21.30 u in de Robert Klingstraat in Wervik of op vrijdag 11 juni vanaf 17 u of zaterdag 12 juni vanaf 6u30 op een nog later te bepalen locatie. Hou er wel rekening mee, dat wie op vrijdag of zaterdag zijn tickets wil inwisselen, er lange wachttijden kunnen ontstaan.
 
Voorwaarden opgelegd aan de toeschouwers:

• Verplicht houden aan de regels van ’social distancing’
• Verplicht dragen van mondmasker in alle zones
• Vooraf aanmelden en online betaling, met de verplichting om de persoonsgegevens ter beschikking te stellen voor de E-tracing
• Een toeschouwer mag slechts één enkele toegang voor zichzelf tot één enkele toeschouwerszone per dag kopen
• Temperatuurcontrole bij de ingang van de zone
• Verbruik van alcoholische dranken is verboden

Wij vragen alvast dat alle toeschouwers zich aan alle voorwaarden zullen houden, en we zo de stap zetten, naar een versoepeling van al deze maatregelen voor de komende rally’s!"
Laatst aangepast op Woensdag, 02 juni 2021 06:23
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws