Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Zondag, 03 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

SR Moorslede: Melissa Debackere aan de start dankzij Nick Degryse

Geschreven door  Feb 19, 2022

Voor de Short Rally van Moorslede zorgt copiloot Nick Degryse voor het vijfde opeenvolgende jaar voor een publiekstrekker. Dit jaar brengen Nick en zijn sponsors Melissa Debackere aan de start in de gekende Skoda Fabia R5.
“Ik wou dit jaar zeker aan de start staan in Moorslede, al was het maar om de organisatie een hart onder de riem te steken na de tegenslagen van de voorbije jaren,” aldus copiloot Nick Degryse. “Ik rij dit jaar mee met Melissa Debackere en zo vormen we als 2 ex-winnaars een duo die opnieuw een rol van betekenis kan spelen.”

Voor Melissa Debackere zal Moorslede de eerste wedstrijd worden van het nieuwe seizoen, al is er nog weinig zekerheid over de rest van het seizoen vertelde Melissa ons.
“Ik heb het op professioneel vlak heel druk en zoek nog enkele nieuwe partners om dan een programma uit te werken. Maar toen Nick me belde voor Moorslede was ik meteen enthousiast! Ik krijg regelmatig de vraag om eens iemand mee te nemen, ik ga niet snel in op zulke voorstellen maar Nick ken ik al wat langer en vooral hij is bijzonder gemotiveerd! Al 2x kon ik winnen in Moorslede, maar mijn laatste deelname is toch al van 10 jaar geleden… De bedoeling is absoluut om een goed resultaat te rijden. In Kortrijk waren we goed mee, dus als we hier een goeie start kunnen nemen is er wel iets mogelijk!”

Voor Nick is Moorslede een jaarlijkse one-shot, hij reed er al samen met Timothy Van Parijs en Gunther Monnens. Met deze laatste won hij in 2019 in een Skoda Fabia R5 ook de wedstrijd.
“Ik moet vooral mijn sponsors bedanken, het is dankzij hen dat we hier weer aan de start staan. Het budget voor dit jaar is na amper 2 weken reeds zo goed als rond. Ik kijk er fel naar uit om met de snelste dame uit de Belgische rallysport aan de start te komen… ”
“We willen ons zeker nog eens in de kijker rijden, ik kijk om zo snel mogelijk nog een test in te lassen zodat we het gebrek aan ritme kunnen wegwerken. Maar een voorspelling maken is steeds heel moeilijk…” besluit Melissa Debackere.

Karel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Laatste Nieuws