Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Dinsdag, 19 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Inschrijven kan vanaf nu voor de Monteberg Rally

Geschreven door  Mrt 15, 2022

Inschrijvingen geopend voor de 50ste editie van de Monteberg Rally

Op zondag 8 mei wordt de 50ste editie verreden van de Station Le Seau Monteberg Rally, het eerste evenement van Club Superstage in 2022. De compacte wedstrijd rond de Monteberg is een ideale voorbereiding op de Ardeca Ypres Rally die in augustus opnieuw de wereldtop naar de Westhoek zal brengen.

De 50ste Monteberg Rally heeft zijn hoofdkwartier opnieuw in Poperinge, waar dit jaar de wagens zullen finishen op het podium op de Markt in het centrum van Poperinge. Ook het gesloten wagenpark zal er te vinden zijn, zodat de toeschouwers op de terrasjes de rallybolides kunnen bewonderen.

Het servicepark zal opnieuw ingericht worden in de Sappenleen in Poperinge (Industrie). Het parcours blijft grotendeels ongewijzigd met drie verschillende klassementsproeven: Dikkebus (10,52 km, 4 doortochten), Monteberg (12,84 km, 4 doortochten) en Busseboom (6,25 km, 3 doortochten). In totaal worden 11 klassementsproeven verreden.

De wedstrijd gaat om 8h van start en telt 3 lussen van 3 proeven en een lus van 2 proeven, samen goed voor 112,19 kilometer tegen de klok.

Wie wil deelnemen kan zich trouwens al inschrijven. De eerste teams hebben zich al aangemeld. Benieuwd wie dit jaar de winnaar van vorig jaar, Davy Vanneste, het vuur aan de schenen zal leggen op zondag 8 mei.

Meer info op: www.montebergrally.com

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws